L'EME organitza un curs d'ofimàtica per a aturats

Última revisió 06-11-2014 11:17
07/11/2014

L’Escola Municipal d’Ensenyament posa en marxa el proper 18 de novembre un curs d’Iniciació a l’Ofimàtica gratuït de dos mesos de durada. El curs s’engloba dins el programa de formació de l’Ajuntament per tal de fomentar l’ocupació de les persones del municipi que estiguin a l’atur. 

Aquesta iniciativa parteix del treball conjunt de les àrees d’Ensenyament, Acció Social, Joventut i el Servei Local d’Ocupació, en les quals es detecta una necessitat formativa per part de persones a l’atur que troben dificultats d’inserció o reinserció laboral per manca de coneixements d’informàtica.

L’objectiu doncs és millorar les competències professionals d’aquestes persones i adaptar-se a les noves demandes del mercat laboral, incrementant les seves possibilitats de trobar feina.

Els interessats cal que s’adrecin al Servei Local d’Ocupació

Teclat
Teclat