Proposta conjunta dels pobles afectats pel desdoblament de la R3

Última revisió 15-04-2016 14:26
15/04/2016

La Garriga ha acollit aquest matí una reunió amb alcaldes i tècnics dels ajuntaments de ?‎laGarriga?, Granollers, Mollet, Parets, Montmeló, Canovelles i les Franqueses per treballar un document conjunt amb propostes de modificació a l'estudi d’Impacte Ambiental del Projecte de Duplicació de la Via de la Línia de Rodalies R3 entre Parets i la Garriga.

El document consensuat, que recollirà les principals inquietuds de tots els municipis, es vehicularà a través del Departament de Territori de la Generalitat i s'enviarà a finals de mes a Adif.

Suavitazar el traçat, la situació d'alguns ponts o la disposició de pantalles acústiques són alguns dels suggeriments que s'inclouran.

Tots els assistents han marxat satisfets de la reunió "perquè ara el que toca és sumar i no perdre de vista l'objectiu final: fer la duplicació de la línia, un projecte imprescindible pels municipis de la zona" ha declarat l'alcaldessa de la Garriga, Meritxell Budó que ha actuat de portaveu.