Es rep l'estudi de l'impacte ambiental del desdoblament parcial de la R3

Última revisió 27-04-2016 14:50
11/04/2016

L'Ajuntament de la Garriga ha rebut, per part d'Adif, l'estudi d’Impacte Ambiental del Projecte de Duplicació de la Via de la Línia de Rodalies R3 entre Parets i la Garriga. Ara el consistori té un mes per valorar-lo i presentar-hi les possibles al·legacions.

En aquest sentit, hi ha prevista, en els propers dies, una reunió amb els consistoris veïns de Mollet, Parets, Montmeló, Granollers, Canovelles i les Franqueses per fer front comú.

En total, el desdoblament afectarà tres trams de la línia (Parets-Granollers, les Franqueses-la Garriga i Balenyà-Tona-Seva-Vic) que sumen un total de 25 quilòmetres. Foment invertirà 95 milions d’euros i es preveu que les obres s’iniciïn al 2016.

Els tres trams desdoblats permetran millorar la fiabilitat i augmentar lleugerament la capacitat i, alhora, s’incrementarà la freqüència de combois, que passaran dels actuals 30 minuts als 15 minuts.