1a Challenge del Vallès

Última revisió 06-04-2021 13:18
06/04/2021

Aquest dissabte 10 d'abril se celebra la primera etapa de la Challenge del Vallès Gran Premi KH7, una nova prova ciclista que consta de dues etapes. 

La primera etapa tindrà lloc a la Garriga, amb una cronoescalada, i la segona serà diumenge, a les Franqueses, amb una etapa de 160 quilòmetres realitzats en un recorregut de 32 quilòmetres.

Un total de 200 participants, que aniran sortint esglaonadament de minut en minut, hauran de completar un recorregut de 2 quilòmetres, que s’iniciarà a la cantonada del carrer Banys amb la carretera de l’Ametlla. Des d’allà, es dirigiran direcció a la plaça de Can Dachs pel carrer Banys, on giraran cap al carrer Samalús, per anar a buscar la plaça de les Oliveres per Nostra Senyora de la Salut. Des d’aquest punt, aniran a buscar la pujada del carrer Pere Ballús per sota el pont de l’estació de tren. La prova acabarà quan arribin a dalt de l’Avinguda Santa Margarida.

La cursa comportarà algunes afectacions en els carrers per on ha de passar. Així, dissabte a la tarda, entre els carrers de la Mina i de Ramon Pasqual, no es permetrà l'estacionament. A més, no es permetrà la lliure circulació de vehicles pels carrers per on ha de passar la cursa entre les 17 i les 20.30 hores (fins a l'acabament de la prova), sinó que aquesta circulació serà redirigida amb talls de carrers. En el cas que es tracti de veïnat afectat, aquest podrà passar sempre atenent la senyalització i guia del voluntariat al càrrec de la prova.

Durant el transcurs de la prova, es recomana evitar les aglomeracions i, si es va en cotxe, evitar circular pel centre del municipi.

Et pot interessar