Torna la Cursa de l'1 de maig de Les Tortugues

Última revisió 26-04-2022 13:43
26/04/2022

La 26a edició de la cursa tindrà un circuit inclusiu per a participants amb mobilitat reduïda.

El Club Atlètic Les Tortugues organitza de nou la Cursa popular de l'1 de maig, que recorre els carrers de la Garriga i el bosc de Malhivern.

Com sempre, la cursa de fons tindrà els recorreguts de 7 i 14 km, que tindran com a punt de sortida i arribada la pista d'atletisme de Can Terrers.

El recorregut serguirà per l'avinguda de les autocaravanes cap a la carretera N152z, els carrers Banys, Rosselló, Sancho Marraco, Vinyals, Banys, Centre, Plaça de l’Església, Passeig del Dr. Vich, Nostra senyora de la Salut i Passeig, fins al carrer del Bosc, on s’endinsaran pel Malhivern. Després de sortir del bosc, les persones participants es dirigiran a l’arribada per la plaça Narcisa Freixa, l'antiga N152z (pel carril bici) i el carrer Barcelona per entrar a la pista pel carrer F.

Les inscripcions per a les curses de 7 i 14 km es poden fer através de la plataforma Championchip.

Cursa inclusiva

Enguany, la cursa vol ser més inclusiva, així que s'ha afegit una cursa de 5 km per a participants amb mobilitat reduïda, que transcorre només per pista asfaltada. A més, s'adaptaran els circuïts si hi ha corredors que ho necessitin. 

També se celebrarà la cursa infantil, que tindrà lloc a la pista d'atletisme i començarà a les 8.45 hores, amb sortides esglaonades per les diverses distàncies segons la categoria. La inscripció per a la cursa infantil es fa el mateix dia de la prova.

La resta de curses, sortiran a les 10 hores.

Afectació a l'aparcament d'autocaravanes

Com que la sortida i l’arribada de la cursa es faran a la pista d’atletisme, caldrà deixar lliure l’aparcament d'autocaravanes des del dissabte a les 22 h i fins a l'acabament de la prova.