Programació primavera 2023 de l'Espai Jove

Última revisió 31-03-2023 14:03
06/04/2023

L'Espai Jove de Can Luna no para i durant aquesta primavera s'han programat activitats diverses, que conviuran amb els espais de trobada habituals.

Precisament, l'espai de trobada compta amb dies per fer acompanyament a l'estudi (dilluns, dimecres i divendres, de 17 a 18:30 hores), per a la participació, on es dona impuls a grups de treball per crear propostes i activitats (dilluns de 18.30 a 20 hores), per a les cures, amb xerrades i activitats en es prioritzin les cures, l'escolta i l'acompanyament (dimecres, de 18.30 a 20 hores) i per a les tardes joves, per tenir un punt on reunir-se i compartir temps de lleure (divendres de 17 a 20 hores, i dilluns i dimecres si no hi ha activitats programades).

L'Espai Jove també compta amb el Punt d'Informació i Assessorament Integral, en què es fan cursos i xerrades (pels propers mesos, n'hi haurà una dedicada als viatges i una sobre com treballar a l'estiu. Aquí també s'inclouen totes les iniciatives del servei Orienta't.

A més, els grups no formals (K-Pop, DJs, arts) es troben els dimarts a la tarda.

Per a més informació, podeu adreçar-vos directament a l'Espai Jove (de dilluns a divendres de 17 a 20 hores), escriure a lgterritorijve@gmail.com o seguir les xarxes socials @espaijovelg.

Et pot interessar