Orienta't per triar la teva millor opció de futur!

Última revisió 07-03-2023 11:24
09/03/2023

L’Espai Jove ofereix assessorament i orientació acadèmica i laboral, amb un acompanyament que va molt més enllà de Can Luna.

 

S’acosta el moment de triar estudis, així que el servei Orienta’t de l’Espai Jove de Can Luna engega tota la seva maquinària per donar un cop de mà a tot aquell jovent que necessita aclarir dubtes.

I és que es tracta d’un servei d’orientació acadèmica i sociolaboral, adreçat a persones d’entre 14 i 35 anys, que ofereix assessorament a l’hora de triar estudis, acompanyament en la presa de decisions i suport en la tramitació de documentació, però que també va molt més enllà amb tota una sèrie d’activitats complementàries.

D’una banda, s’organitza el Punt Orienta’t als patis dels instituts, on s’ofereix informació de la mà de les orientadores dels centres. També es fan taules d’experiències vivencials, on joves que estan estudiant batxillerat, cicles formatius o graus universitaris venen a compartir la seva experiència.

A més, s’organitzen formacions diverses, com el curs de cangur (amb pràctiques a l’Escola Bressol Les Caliues), el curs de cambrera o cambrer (amb pràctiques a bars), el de manipulació d’aliments (organitzat conjuntament amb el Servei Local d’Ocupació) o el curs de monitoratge de lleure.

Presència a la Fira Guia’t

Entre els dies 21 i 23 de març, se celebra a Granollers (Roca Umbert) la Fira Guia’t 2023, un espai d’orientació acadèmica i assessorament, on es vol donar a conèixer la formació professionalitzadora que les persones joves poden trobar a la comarca o a l’entorn proper. L’Orienta’t de l’Espai Jove de Can Luna hi serà present.

Et pot interessar