Novetats al ButiTast i a la ButiAula

Última revisió 23-02-2024 14:43
20/02/2024

Aquests dos espais habituals de la Fira de la Botifarra tindran algunes novetats enguany, com la gratuïtat dels tastos.

Com és habitual, la Fira de la Botifarra, que se celebra els dies 2 i 3 de març, tornarà a ser l’aparador del producte artesà estrella de la Garriga. I per això, tornen els espais habituals de la ButiAula, on es faran tastos diversos (cerveses, vins, embotits i formatges); i del ButiTast, l’espai gastronòmic a la plaça de l’Església, on les persones visitants podran degustar la botifarra de les cansaladeries de la Garriga.

Com a novetats, d’una banda, l’espai de restauració serà gestionat pel Gremi d’Hostaleria del Vallès Oriental, un col·lectiu de més de 300 restauradors de la comarca. Cuinaran botifarres de la Marca col·lectiva Botifarra de la Garriga en diferents formats (entrepans i platets diversos, com botifarra amb mongetes del ganxet i croquetes de botifarra del perol). El ButiTast també comptarà amb música en directe.

D’altra banda, els tastos de la ButiAula seran gratuïts i no caldrà fer inscripció prèvia. Això sí, les places seran limitades i s’hi podrà accedir per ordre d’arribada. Els productes protagonistes dels tastos faran bandera del projecte Arrela’t, ja que formen part de la xarxa de productes de la terra del Vallès Oriental o de la mateixa Garriga.