Nova formació sobre violències masclistes a l'esport

Última revisió 06-09-2021 15:21
10/09/2021

Les àrees d'Esports i d'Igualtat programen una nova sessió sobre violències masclistes en l'àmbit esportiu, aquest cop adreçada a monitors i monitores, entrenadors i entrenadores i coordinadors i coordinadores.

Sota el títol de Violències masclistes en l’àmbit esportiu. Parlar-ne per identificar i actuar, aquesta serà la segona formació que es durà a terme (la primera va tenir lloc en el mes d'abril, i es va adreçar a membres de juntes directives).

Per facilitar la participació, es proposen dues dates: dimecres 22 de setembre, de 18 a 19:30 hores, o dijous 23 de setembre, de 20 a 21:30 hores. La sessió serà presencial (a la sala de plens de l'Ajuntament) i/o en línia a través de la plataforma Zoom, segons convingui.

Les persones interessades a participar-hi, han de confirmar la seva assistència enviant un correu a ssegura@ajlagarriga.cat indicant nom i cognoms, DNI (si interessa diploma), entitat i categoria de l'equip que es dirigeix o entrena.

L’objectiu és afavorir que totes les entitats incorporin la perspectiva de gènere i de diversitat sexual en els seus projectes i actuacions diàries i que, alhora, coneguin el fenòmen de la violència masclista i prenguin mesures per prevenir-lo i abordar-lo.