Les Jornades Modernistes ens transporten de nou a la Garriga del 1900

Última revisió 23-09-2022 12:40
23/09/2022

Un any més, la Garriga torna a posar-se les seves millor gales de principis del segle XX per endinsar-se en les Jornades Modernistes, que enguany tindran lloc del 7 al 9 d'octubre.

Les Jornades Modernistes arriben a la seva 11a edició amb una programació variada que inclou visites guiades, música, tallers, xerrades i activitats. 

La inauguració tindrà lloc a la plaça Santa Isabel, davant de Can Raspall, divendres 7 d'octubre al vespre. També allà, hi haurà una xerrada que ens permetrà conèixer quin era el paisatge humà i físic de la Garriga a meitat del segle XX. 

Dissabte concentrarà la majoria de les activitats de les jornades, amb les visites guiades del Centre de Visitants, espectacles, microescenes modernistes, tallers, xerrades i activitats culturals, musicals i de dinamització al voltant de l’estiueig. 

Un cop més, diumenge, tindran lloc les Festes del bosc a Can Ramos. Tampoc faltaran la música swing i la tradicional desfilada modernista a la Plaça de l'Església. I al jardí de la Casa Emili Sala, es representarà Els sots feréstecs a càrrec de la companyia Frec a Frec.

Fira Modernista, balnearis i gastronomia

Un cop més, repeteixen l’exitosa Fira Modernista, amb ambientació d'època, paradetes i animació, i les activitats gastronòmiques i les propostes en els balnearis de la Garriga.

Les Jornades Modernistes de la Garriga tenen per objectiu apropar el moviment modernista a la ciutadania, a través de diferents actes lúdics i culturals, i mostrar com aquest ha acompanyat el desenvolupament econòmic i cultural del municipi dels darrers anys. Tot plegat, amb la participació activa de l’Associació Modernista de la Garriga.

Podreu consultar tota la programació de les Jornades Modernistes de la Garriga en el tríptic adjunt, al web municipal www.lagarriga.cat i a www.visitalagarriga.cat. També a les xarxes socials @lagarrigacdv i @ajlagarriga.