Lectures per treballar la coeducació

Última revisió 17-03-2022 13:53
17/03/2022

La Biblioteca Núria Albó compta amb un fons de coeducació amb títols que abasten totes les edats i interessos. Ara, a més, s’ha editat una guia que s’ha fet arribar a tots els centres educatius de la Garriga.

Contes infantils, còmics, novel·les juvenils i per a persones adultes i assajos. Gairebé una trentena de títols formen part de la guia de lectures coeducatives que la Biblioteca Núria Albó de la Garriga i l’àrea d’Igualtat de l’Ajuntament han editat.

Per elaborar la guia, que s’ha fet arribar a tots els responsables de coeducació dels centres educatius del municipi, s’ha volgut abastar públics de totes les edats i d’interessos variats, perquè la coeducació és cosa de tothom.

Les princeses també es tiren pets, Que no t’expliquin contes!, Estima el teu cos, Transitem o La Nueva masculinidad de siempre : capitalismo, deseo y falofobias, entre altres, formen part del fons de la biblioteca i es troben dins la guia.

A banda d’aquests títols, però, la biblioteca compta amb moltes altres lectures considerades coeducatives. De fet, l’àrea d’Igualtat n’ha aportat de noves, augmentant-ne el fons, ja que aquesta, juntament amb l’edició de la guia, és una de les accions previstes pel Pla Local d’Igualtat de Gènere i Diversitat Sexual.

Et pot interessar