Parc Integra

El parc és adaptat la diversitat funcional perquè, a més d'eliminar les barreres arquitectòniques, incorpora, per exemple, elements amb colors cridaners per tal que siguin més fàcil de localitzar per les persones amb discapacitat visual.

L'àrea té cinc elements amb rampes d'accés i estructures a l'alçada de les cadires de rodes. També consta d'un gronxador amb respatller, una estructura balança amb accés a dues cadires de rodes i un joc giratori apte per a cadires i amb seients per a acompanyants.

La zona vol ser un punt d'integració i per aquest motiu totes les estructures poden ser utilitzades per a tots els nens i nenes, independentment de les seves edats i capacitats.

Carrer Torrent de la Sínia, 58 08530 - La Garriga

Imatges

Mapa

Et pot interessar

Última revisió 2020-03-19 12:21:29