La Fira de la Botifarra amplia l'espai de restauració

Última revisió 01-03-2018 12:08
22/02/2018

La Fira de la Botifarra, que se celebrarà del 2 al 4 de març, amplia l’espai de restauració al centre de la plaça de l’Església per acollir l’espai gastronòmic i l’espai cansalader i on també es faran demostracions i activitats com la calderada termal o el taller de fer botifarres.

Divendres al vespre es farà la inauguració amb els parlaments de les autoritats i la presentació dels plats de l’espai gastronòmic acompanyats d’un maridatge amb vins de proximitat.

La jornada comptarà amb una cinquantena de parades entre les quals cal destacar les dels cansaladers locals que oferiran degustacions del producte en totes les seves varietats: crua, cuita, negra, d’ou, de bolets, de ceba, d’escalivada... Durant els dies de la fira, el comerç del poble tindrà oberts els seus establiments  i  l’Associació Agrària de la Garriga acompanyada de  productors de proximitat oferiran olis, mel, diferents formatges, melmelades i altres productes artesans.      

Organitzada per l’Ajuntament, la cita ja consolidada en el panorama català, permet descobrir, també,  els principals atractius turístics del municipi amb les rutes guiades que organitza el Centre de Visitants.