La Biblioteca engega un club de lectura per a joves

Última revisió 12-03-2021 13:13
12/03/2021

El club s'adreça a joves de 13 a 17 anys i estarà moderat per la Mixa, booktuber, especialista en novel·la juvenil i col·laboradora del programa "Tot es mou" de TV3.

Si tens entre 13 i 17 anys, t'agrada llegir, compartir i xerrar, pots formar part d'aquest nou club de lectura, impulsat per la Biblioteca Núria Albó de la Garriga. Cada mes, els i les membres del club es reuniran per parlar del llibre que hagin llegit, amb la Mixa com a conductora de la sessió.

De moment, les trobades es faran en línia, a través de l'aplicació Zoom, un dimecres al mes, a les 18 h. Quan es disposi d'espai a la segona planta i la situació sanitària ho permeti, les sessions seran presencials a la biblioteca.

Ja s'han programat els cicles Primavera 2021 i Tardor 2021. Les sessions del Cicle Primavera seran els dies 21 d'abril (sessió de presentació), 19 de maig, en què el llibre de què es parlarà serà Mangata, de Ricard Ruiz Garzón, i 16 de juny, amb una sessió dedicada a la novel·la Entre nosaltres, d'Anna Huix. Aquesta sessió serà especial, ja que comptarà amb la presència de l'autora.

El Cicle de Tardor tindrà sessions els dies 20 d'octubre, 17 de novembre i 15 de desembre. Els títols de les novel·les a tractar es concretaran segons les propostes del grup.

Per inscriure's al club, només cal omplir la butlleta adjunta, que també es podrà trobar als centres educatius i a la biblioteca.

Et pot interessar