Inici del primer tram d'obres a la ctra de Samalús

Última revisió 10-08-2023 14:27
10/08/2023

Durant la segona quinzena d'agost es preveu que comenci la primera fase de l'actuació a la ctra. de Samalús dins el projecte de desdoblament de la línia R3 de rodalies a la Garriga.

Les obres suposaran una millora i ampliació dels marges de les voreres, la col·locació de nous passos de vianants, l'adeqüació dels drenatges de l'aigua i la construció d'una rotonda per distribuïr el trànsit al creuament amb l'av. Onze de Setembre i el c. Sant Cristòfol.

Aquest primer tram comportarà el tall de circulació de la carretera de Samalús entre av. Onze de Setembre i c. Josep Carner i, que els carrers Andreu Dameson i Padró, siguin vies sense sortida.

Durant el mes que es preveu que duri l'actuació, s'han creat rutes alternatives:

  • Si véns de Samalús i vols anar al centre de la Garriga:

  • Si véns de Samalús i vols anar a Llerona, Granollers, Vic i/o agafar la C-17, has de girar cap a l'avinguda Onze de Setembre.

  • Si véns del centre de la Garriga i vols anar al barri del Padró, Can Poi o Samalús:

S'ha posat a disposició de la ciutadania, 3 vídeos que simulen la circulació de vehicles en les diferents alternatives:

Per a aquells veïns i veïnes que ho necessitin, s'ha habilitat el correu electrònic de l'OAC (oac@ajlagarriga.cat) per indicar aquelles matrícules de vehicles que, per poder accedir als aparcaments particulars, requereixin passar per les obres.

Des de l'Ajuntament s'està treballant intensament amb reunions i comunicacions periòdiques per tal de saber l'evolució de les diferents actuacions d'Adif i així minimitzar les afectacions a la ciutadania. Qualsevol novetat, serà actualitzada a l'apartat web R3 i a les xarxes corporatives.

També s'ha habilitat diferents canals d'atenció per a dubtes: