Especial de Nadal del "Desperta Holmes!"

Última revisió 05-12-2022 12:08
07/12/2022

El refugi, el modernisme i una versió nadalenca del "Desperta Holmes", són les propostes del Centre de Visitants per aquest mes de desembre.

El Centre de Visitants ha preparat una versió especial nadalenca de l'activitat detectivesca familiar “Desperta Holmes! El cas de la Doma”. És un joc d'equips, per a gent intrèpida que gaudeix esbrinant coses amagades. A més, amb algunes sorpreses per descobrir la màgia del Nadal. Serà el dia 17 de desembre, a les 11 hores.

Abans però, el CdV ha programat un parell de visites més. En primer lloc, aquest dissabte 10 de desembre, a les 11 hores, podreu descobrir els més de 100 metres de galeries subterrànies foradades a la roca que conformen el refugi antiaeri de l'estació, testimoni de com el poble garriguenc va fer front als bombardeigs feixistes durant la Guerra Civil.

L'endemà, diumenge 11, també a les 11 hores, el Centre de Visitants us oferix la possiblitat de conèixer de primera mà el modernisme popular i  com les modes que va importar la burgesia de Barcelona van acabar marcant tendència entre les famílies garriguenques.

Per a més informació sobre disponibilitat i preus, consulteu el web www.visitalagarriga.cat, escriviu a info@visitalagarriga.cat o truqueu al 610 477 823. Per a totes les activitats és imprescindible fer reserva prèvia.