El web municipal renova el Segell Infoparticipa

Última revisió 07-05-2018 10:07
26/04/2018

El Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Universitat Autònoma de Barcelona va atorgar ahir el segell Infoparticipa 2017 a l'Ajuntament de la Garriga per haver assolit un 100% de transparència a la web municipal.

La Garriga és un dels 19 municipis de Catalunya i l'únic municipi del Vallès Oriental amb la validació de tots els indicadors.

El segell a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local suposa un reconeixement a les bones pràctiques del web municipal al voltant de cinc àrees temàtiques, que inclouen qui són els representants polítics, com gestionen els recursos col·lectius, com gestionen els recursos econòmics, quina informació proporcionen sobre el municipi i la gestió dels recursos col·lectius i quines eines ofereixen per a la participació ciutadana. Com a novetat, en aquesta edició han sigut incorporats aspectes qualitatius, com el fet que les informacions estiguin actualitzades, siguin comprensibles i es trobin amb facilitat.