El Consell de Cooperació aprova subvencionar 5 projectes de cooperació al desenvolupament

Última revisió 04-10-2013 14:04
04/07/2013

El Consell Municipal de Cooperació de la Garriga va aprovar el passat 17 de juliol atorgar les subvencions per a projectes de cooperació al desenvolupament i a la cooperació - convocades per l'Ajuntament- a les cinc entitats que hi optaven.

Els projectes aprovats pel Consell, i que passaran per la Junta de Govern Local el proper dilluns 22 de juliol, són els següents:

  • Capacitació i organització per a la cura del territori i la cultura comunitària a la muntanya de Guerrero (Mèxic), de l'entitat La Garriga Societat Civil.
  • Transport escolar al Bajo Lempa: ruta, reinvindicació, sensibilització (El Salvador), de l'Institut Vil·la Romana i Entrepobles.
  • Equipament per a l'escola de primària de Tendafel - reformes de l'escola (Marroc), de l'Assocació Cultural Asilah-la Garriga.
  • Protetització de víctimes de mines i actes bèl·lics i campanya de sensibilització a Antiòquia (Colòmbia), de la Fundació PAX.
  • Ampliació de l'espai físic i els serveis a la ciutadania a l'Alcaldia de Villanueva, 3a fase (Nicaragua), de la Fundació Pau i Solidaritat.


En total, es destinaran un total de 41.110,93 euros a les subvencions d'aquests projectes solidaris.