Dies de música a la Garriga per celebrar Santa Cecília

Última revisió 17-11-2023 17:07
20/11/2023

L'Escola Municipal de Música i el Cor Kantikune programen diversos actes i actuacions durant la setmana per celebrar Santa Cecília.

L'Escola Municipal de Música Josep Aymerich està de celebració aquesta setmana amb motiu de Santa Cecília. Per això, ha programat diverses activitats, tant per a l'alumnat del centre, com obertes al públic. D'una banda, a les aules es parlarà i s'escoltarà Pau Casal, els alumnes d'instrument passaran per les aules i es farà una visita a l'Orquestra els Descordats. També faran una sortida al Museu de la Música i es faran concerts per als instituts Vil·la Romana i Blancafort.

I obert al públic, es farà un concert "d'estar per casa", amb famílies i alumnat, dimecres 22 de novembre, a l'Auditori.

D'altra banda, a Can Luna, el Cor KantiKune organitza un concert de Santa Cecília "sense fronteres", que comptarà amb el Cor Batega, Cor Jove de l'EMM, Flors de Tardor, Els Bernats Pescaires del Congost, Societat Coral l'Aliança, Cor Sarabanda, Coral Ariadna, The Gospelizers i el mateix KantiKune. L'entrada és lliure.