Desfilada, teatre i Festes del Bosc, diumenge de Jornades Modernistes

Última revisió 04-10-2022 13:20
06/10/2022

Tampoc faltaran les visites guiades, les parades d'artesania i les animacions de carrer, en aquesta darrera jornada.

Diumenge 9 d'octubre, darrer dia de les Jornades Modernistes 2022, arrencarà amb les parades de marxants i astesans, que podreu visitar fins les 14 hores als carrers Banys i Centre.

A partir de les 10 i fins les 13 hores, Can Ramos tornarà a convertir-se en l'escenari de les Festes del Bosc, organitzades per l'àrea de Cultura i la Fundació Universitària Martí l'Humà, que inclouen xerrades, tallers i actuacions musicals i teatrals. 

A les 11 i les 12 hores, repetiran les microvisites a l'Illa Raspall, una activitat organitzada pel Centre de Visitants que requereix de reserva prèvia (610 47 78 23 o info@visitalagarriga.cat).

També a les 11 i a les 12.30 hores, si passeu pel Pou Calent, on podreu conèixer de primera mà L'elixir de la vida del professor Karoli, un espectacle que us traslladarà a les fires de fa 100 anys.

La plaça de l'Església tornarà a lluir les millor gales per acollir la tradicional desfilada modernista, per on passaran, sobre la catifa vermella, persones, parelles o grups que podran mostrar al públic la seva indumentària mentre es descriuen cadascun dels vestits. Si voleu participar a la desfilada per lluir els vostres vestits, podeu enviar un correu a promocio@ajlagarriga.cat i us indicarem quin és el procediment.

Les XI Jornades Modernistes de la Garriga acabaran diumenge a la tarda, amb l'itinerari guiat "El modernisme de la burgesia" (reserves a 610 47 78 23 o info@visitalagarriga.cat) i l'espectacle teatral L'esperit feréstec, al jardí de la Casa Emili Sala. El grup Frec a Frec adapta la novel·la Els sots feréstecs, de Raimon Casellas, la primera novel·la modernista catalana, en un espectacle d’humor negre amb un vocabulari molt ric i propi de l’època.

Desfilada modernista
Fotografia: Anna Mas
Autor: Anna Mas