Comencem a resoldre dubtes!

Última revisió 25-11-2021 14:52
25/11/2021

Durant els mesos de novembre i desembre, s’han programat tallers participatius, xerrades a les escoles i punts informatius en diferents espais de la Garriga, per tal d’informar i recollir dubtes de la ciutadania sobre el nou sistema de recollida de residus porta a porta.

La Garriga segueix avançant cap a la implantació de la recollida de residus porta a porta (PaP) i, per tal que la ciutadania conegui bé el funcionament del nou sistema, durant els mesos de novembre i desembre es realitzaran diverses iniciatives per tal d’informar i recollir i resoldre dubtes.

Així, s’han programat tallers participatius, destinats a diferents sectors de la població (hosteleria, comerços, veinat, blocs de pisos, entitats...), on tothom podrà plantejar les seves casuístiques per tal d’estudiar bé totes les particularitats del servei i ajustar-lo a les necessitats de cada situació.

Hi haurà sessions telemàtiques i presencials. Les telemàtiques seran el dia 2 de desembre i aniran dirigides a masies de pagès (19 h) i cases de turisme rural, i a entitats culturals (20.30 h). Cal fer inscripció prèvia per poder rebre l'enllaç a la reunió a mediambient@ajlagarriga.cat o al 93 860 52 91. 

Les presencials es faran a Can Luna i seran el dia 1 de desembre, per a veïns i veïnes i apartaments turístics (a les 18 h), i per a blocs de 8 o més pisos (a les 20 h). També es farà una sessió presencial destinada a hotels, restaurants, cafeteries, comerços i empreses, el dia 14 de desembre a les 10 h.

D’altra banda, també es faran tallers a les escoles, per als grups de 5è i 6è de primària. Sota el títol Muntanya d'envasos i gestió dels residus municipals, tindran per objectu fomentar l’estalvi i el reciclatge d’envasos, saber més sobre la informació que ens donen les etiquetes i conèixer com es gestionaran a la Garriga amb el nou sistema PaP.

Finalment, es col·locaran alguns punts informatius al mercat dels dissabtes i als poliesportius de la Garriga.