Carol Espada pren possessió com a regidora

Última revisió 29-11-2023 22:05
30/11/2023

La nova regidora passarà a gestionar els departaments d’Empresa, Ocupació, Turisme, Habitatge i Activitats.

La sessió plenària del mes de novembre ha començat amb la presa de possessió de la nova regidora per Junts per la Garriga, Carol Espada Parra. Espada era la següent a la llista electoral del grup muncipal i passarà a gestionar els departaments d’Empresa, Ocupació, Turisme, Habitatge i Activitats, un cop s'adopti la corresponent resolució d'alcaldia.

Espada s'incorpora a l'equip de govern de l'Ajuntament de la Garriga per a cobrir la vacant d'Eduard Vilà i Rocafort, que va morir el passat mes de setembre.

Adhesió a la Declaració Institucional del 25N

Per unanimitat de tots els grups municipals, la Garriga s'ha adherit en aquesta sessió plenària de novembre a la Declaració institucional del 25N, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les Dones. Enguany, el text posa èmfasi en la necessitat de " trencar tots els silencis i tenir un paper proactiu en la prevenció i la detecció" de les violències masclistes.

Altres punts

D'altra banda, també s'ha aprovat una ordenança municipal reguladora de les mesures aplicables a l'abastament d'aigua potable i als usos de l'aigua en situació de sequera, que estableix mesures extraordinàries a aplicar a la Garriga, com limitacions d’ús d’aigua per a piscines o jardins, per a neteja de vehicles i carrers, etc, i sancions en cas d’infracció.

Finalment, s'ha aprovat una moció presentada pel grup municipal de la CUP per demanar millores socials per als bombers i bomberes voluntàries de la Garriga i de tot Catalunya. Hi han votat favorablement tots els grups, excepte ERC que s'hi ha abstingut.