Tallers per a infants a l'EMAD

Tallers d’expressió plàstica adreçats a nens/es d’Educació Infantil i Primària, i nois/es d’ESO.

L’objectiu del taller és contribuir al desenvolupament integral dels nens i les nenes a partir de l’expressió plàstica, tot potenciant la seva creativitat i la llibertat expressiva.

Les activitats estan dissenyades en funció de l’edat dels infants i els seus interessos. Els més petits fan les primeres descobertes i experimentacions amb els materials. A mesura que creixen se’ls va introduint en l’aprenentatge de tècniques plàstiques més complexes que afavoreixen la capacitat d’observació i són vehicle per a expressar la seva imaginació. Finalment, amb els més grans es potencia l’autonomia i la proposta de projectes propis. També se’ls guia durant el desenvolupament a partir de les tècniques artístiques adients a cada projecte.

L’aprenentatge es desenvolupa en un ambient agradable i motivador que valora de manera positiva els progressos dels infants mentre aprenen tècniques com el modelatge amb fang, el dibuix amb grafit i carbonet, la pintura amb temperes i aquarel·les, les construccions a partir de materials de reciclatge… i procediments més experimentals que els porten a fer descobertes inesperades.

Es fan de setembre a juny

 Es pot sol·licitar tarifació social.

Quin cost té?

Preus públics aprovats per l'òrgan competent i publicats a l'Ordenança municipal corresponent. S'apliquen tarifes reduïdes. Es pot sol·licitar tarifació social.

Qui pot demanar-ho?

Qualsevol nen/a o noi/a amb interès en la temàtica a impartir al curs.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 17-11-2022 13:46