Casals d'estiu

Els casals infantils són un servei públic que ofereix l’Ajuntament de la Garriga, adreçat a nens i nenes de 3 a 14 anys , excepte al casal de setembre que s’ofereix a partir dels 2 anys, per afavorir la conciliació de la vida familiar i laboral de les famílies, durant els períodes de vacances escolars d’estiu.

Els casals que s’ofereixen, tenen l’objectiu principal d’aconseguir que els infants que els realitzen, gaudeixin del seu temps de lleure realitzant activitats educatives, que els permetin desenvolupar les seves capacitats creatives i lúdiques en un entorn adequat, acompanyats pel monitoratge experimentat, que els ensenyi a conviure i a compartir experiències.

Quin cost té?

Preus públics segons modalitat del casal regulats per la Ordenança municipal núm. P04 Preu públic pels serveis de cursos de formació i altres activitats culturals.

Qui pot demanar-ho?

Tarifació progressiva Els infants empadronats a la Garriga i que s'inscriguin als casals infantils (Casal de lleure / casal de setembre), poden sol·licitar la tarifació progressiva.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 17-11-2022 13:36