Reunió de treball de l'Associació de Viles Termals

Última revisió 13-02-2020 18:01
13/02/2020

La Garriga ha acollit aquest matí una reunió amb representants d’alguns dels municipis que integraran la futura Associació de Viles Termals de Catalunya.

 

La trobada s’ha fet a Can Raspall i hi ha assistit personal tècnic i polític dels ajuntaments de Caldes d’Estrac, Caldes de Montbui,  Caldes de Malavella, Sant Hilari, El Vendrell, Santa Coloma de Farners, Les (Vall d’Aran), Vallfogona de Riucorb, Montbrió del Camp i la Garriga. En representació de l’Ajuntament, hi ha assistit l’alcaldessa, Dolors Castellà; la regidora de Turisme, Txell Catalan, i la tècnica de Turisme, Núria Hernández.

La reunió tenia l’objectiu de seguir avançant en la creació de l’Associació de Viles Termals, una entitat que ha de permetre treballar de manera conjunta entre el màxim nombre de consistoris de les viles termals d’arreu de Catalunya i la Vall d’Aran. En aquest sentit, s’espera sumar tantes adhesions – i per tant, esforços- com sigui possible per tirar endavant la iniciativa.

La nova associació, que és previst constituir el proper mes de maig, s’organitzarà en comissions de treball en què els municipis abordaran i potenciaran, entre d’altres, la promoció del territori; la sostenibilitat en el termalisme; jornades, estudis i innovacions; relacions amb altres administracions, i la relació entre el termalisme i la salut.

Des de ja fa deu anys, les viles termals – i entre elles, la Garriga-  han dut a terme diverses iniciatives promocionals constituïdes fins ara com a Consorci de Viles Termals de Catalunya.  Amb la creació de la nova associació es busca, ara, aconseguir un nou impuls per al posicionament de les viles termals tant al territori català com dins del mapa europeu i, alhora, emprendre accions conjuntes i noves línies de treball per promocionar el termalisme i el turisme de salut i benestar

La propera sessió de treball es farà al mes d’abril.

Reunió de treball de l'Associació de Viles Termals
Reunió de treball de l'Associació de Viles Termals