Xerrada amb Mireia Sallarès

Última revisió 16-11-2020 12:38
16/11/2020

Les mesures sanitàries han modificat alguns dels actes programats. Un d'ells és la projecció de la pel·lícula Las Muertes Chiquitas de Mireia Sallarès.

Si bé s'ha anul·lat la projecció, sí que es manté pel dia 21 de novembre a les 18 h el col·loqui amb l'autora a través de la plataforma zoom.

La intenció de l'organització és que les persones llegieixin el llibre, visualitzin la pel·lícula a casa seva i s'uneixin al debat del dia 21.

Per aquest motiu, hi ha diversos llibres a disposició de la ciutadania a la Bibiloteca (cal cita prèvia) i a l'àrea d'Igualtat de l'Ajuntament (cal demanar-los per correu electrònic a pigualtat@ajlagarriga.cat) amb els quals es pot accedir, a través d'un codi, a la visualització del film.

Las Muertes Chiquitas de Mireia Sallarès aborda la relació de les dones amb l’orgasme. El film és el resultat d’entrevistes, converses i vivències amb prop d'una trentena de dones mexicanes de diverses edats, estrats socials, professions i ideologies que vinculen el plaer amb el poder, les lluites armades, el feminicidi, el colonialisme, la transsexualitat, la prostitució, la malaltia, l’exili, la teologia de l'alliberament, la pluralitat de la identitat mexicana o el compromís ètic de l’art amb la realitat sociopolítica.

Las muertes chiquitas la Garriga
Las muertes chiquitas la Garriga