Una Festa de la Llum carregada de ritme

Última revisió 24-11-2022 12:50
24/11/2022

Aquest dissabte al vespre, la Garriga encèn el Nadal amb la Festa de la Llum, que se celebrarà amb un espectacle itinerant i una xocolatada.

Tot començarà a les 18.30 hores, al carrer Banys, cantonada amb Carretera de l'Ametlla (zona del triangle), on arrencarà l'espectacle itinerant Sabors, de Sound de Secà. A ritme de percussió, la festa es dirigirà cap a la plaça de l'Església on, a les 18.45 hores, aproximadament, hi haurà xocolatada.

Després que l'animació faci el seu recorregut pel carrer Calàbria fins a tornar a la plaça, es faran els parlaments i la presentació de la campanya de Nadal dels comerços garriguencs, que enguany segueix el lema Fem Poble! Fem Nadal. Tot seguit, s'encendran els llums de Nadal.

Taller de pals de tió

El mateix dissabte, al matí a la tarda, la plaça de Can Dachs acull el taller per a construir i decorar el pal del tió. Infants i famílies estan convidades a participar per preparar-se per fer cagar el tió aquestes festes.

Estalvi energètic

Enguany, l'Ajuntament de la Garriga, seguint les recomanacions del departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, deixarà els llums de Nadal encesos entre les 18 i les 22 hores, per tal de reduir el consum elèctric i així fomentar l'estalvi energètic.

Aquesta acció està inclosa en el paquet de mesures d'estalvi energètic que detalla el reial decret llei 14/2022.