Un joc detectivesc a la Doma

Última revisió 02-01-2020 13:36
23/01/2020

Gaudeix i descobreix la Doma amb l'activitat detectivesca "Desperta Holmes! El cas de la Doma..."

El proper 1 de febrer tothom que ho vulgui tindrà l’oportunitat de gaudir de l’activitat detectivesca “Desperta Holmes! El cas de la Doma...”, pensada per descobrir la Doma a partir del treball en equip. Està pensada per a persones de 8 a 100 anys, ja que cerca la col·laboració de gent de totes les edats per superar els reptes que proposa. Informació i inscripcions al Centre de Visitants (info@visitalagarriga.cat - 610 47 78 23). L’activitat, d’una 90 minuts de durada, començarà a les 11 h des de l’aparcament de la Doma.

L'activitat de "Desperta Holmes! El cas de la Doma..." ens ajuda a descobrir la Doma a partir del treball en equip i de les diferents mirades que es composen en aquests equips. No és necessari tenir coneixements previs sobre la Doma, no sobre la seva història, de fet, quan no en saps res, no tens la ment bloquejada en la lògica que t'han explicat i pots veure més enllà que algú que ve amb una informació pre concebuda. En aquest cas, és el propi visitants que a partir de l'observació, igual que feien els detectius en segles passats, analitzen els plantejaments que se'ls hi ofereixen i arriben a les seves pròpies conclusions. Alguna vegada també ens hem trobat que ens han dit que no sabien res de religió, això tampoc és important, perquè la Doma era molt més que una església.

Les edats recomanades són de 8 a 100 anys. No és una activitat infantil, ans al contrari, és molt important que hi hagi gent de totes les edats per poder veure el mateix objecte, o analitzar quelcom des de punts de vista molt diferents que ni uns ni altres potser s'havien plantejat i ajuda a arribar a conclusions sorprenents si s'escolten tots. 

 

Joc detectivesc a la Doma
Joc detectivesc a la Doma