Un espectacle amb l'aigua com a protagonista

Última revisió 21-11-2022 16:39
22/11/2022

La companyia Ponten Pie, guardonada amb nombrosos premis, presenta Bajau un espactacle familiar que ens convida a reflexionar sobre la nostra existència com a éssers creats i formats en gran part per aigua.

Bajau és un espectacle de teatre visual per a públic infantil a partir de 3 anys, que ens presenta la història d'una germana i un germà que desitgen ser aigua.

Es tracta d'una fantasia visual que, a través dels objectes, el cos i, la recerca sobre l’element aigua com un intèrpret més en escena, transita per un diàleg intern d’algú que es qüestiona el seu origen com a espècie, el seu entorn i el seu cos, desitjant ser allò que sistemàticament li han negat.

Una companyia amb nombrosos guardons

Ponten Pie ha passat pels festivals nacionals i internacionals més prestigiosos (Fira Tàrrega, Festival Grec, Salisbury International Arts Festival, Imaginique Festival a Singapur...) i compta també amb nombrosos premis, com el Feten al millor espectacle infantil al 2017 per l’espectacle Loo, o el Premi MORITZ a la millor estrena a FiraTàrrega per Ârtica. 

Et pot interessar