Un dia de festa al cinema

Última revisió 15-10-2021 15:51
20/10/2021

La festa itinerant del cinema infantil en català passa pel cinema Alhambra de la Garriga el 24 d'octubre a les 12 hores.

Aquesta proposta cultural, recomanada a partir de 3 anys, porta als cinemes catalans de tot el territori una nova manera de gaudir del cinema amb els nens i nenes, en què les pel·lícules traspassen la pantalla per omplir de fantasia la sala de projecció. El cinema infantil, tranquil i en català de Pack Màgic conjugat a través d’un espectacle multidisciplinari dona com a resultat una experiència enriquidora que ens convida a reflexionar sobre la vida des dels feminismes i l’ecologia.

La llum protagonitza aquesta 5a edició, obrint una nova dimensió a l’esdeveniment. Apareixen a la sala llanternes màgiques de colors que prenen vida per comunicar-se entre elles en un vals fantasiós i juganer. Però això no és tot! Els animalons que acaben de néixer tenen moltes ganes de descobrir el món i viatjaran fins al pati de butaques perquè els nens els puguin conèixer de ben a prop.

La banda Xip Xap acompanyarà el públic amb música i històries. I les pel·lícules que es projectaran són: Petzi a l’illa papissota, de Michael Bohnenstingl, Johannes Weiland i Paul Cichon (Alemanya i Regne Unit, 2017); No-No de viatge al món en miniatura, de Mathieu Auvray i Wassim Boutaleb Joutei (França, 2019) i Bon dia, món!, d'Anne-Lise Koehler i Éric Serre (França, 2019).

Un dia de festa!
Un dia de festa!