Txarango, cap de cartell de la Festa Major

Última revisió 20-04-2018 11:15
20/04/2018

El grup Txarango serà el cap de cartell de la Festa Major de la Garriga, que se celebrarà entre els dies 2 i 5 d’agost. Actuaran la nit del dijous dia 2, a l’Espai Nits de la Doma.

Els del Ripollès arriben a la Garriga immersos en el seu Freedom Tour 2018, la gira que els portarà per Catalunya, Espanya i Europa. El concert brindarà l’oportunitat de sentir les cançons del seu darrer disc, El cor de la terra, sense descuidar els seus temes més emblemàtics, com Músic de carrer, Compta amb mi, o Agafant l’horitzó.

El grup estrenarà un renovat escenari a l’Espai Nits de la Doma, que aquest any incorporarà una gran cúpula que permetrà millorar l’acústica dels concerts.

És una de les novetats de l’espai, que enguany també vol adaptar-se per acollir activitats pensades per a un públic familiar.

En Peyu, pregoner

Però els Txarango són només la punta de l’iceberg d’aquesta festa major, que també comptarà amb les actuacions de DJ Marvin, Pachawa Sound i grups locals. Tampoc faltarà la sessió de Cocodrilo Club, a més de la Festa de RAC105, amb Ernest Codina. I com a espectacles que no us podeu perdre, passaran per la Garriga The Chanclettes i Pep Plaza.

El tret de sortida de tot plegat, el donarà en Peyu, pregoner de la festa d’enguany, una celebració que es repartirà en els espais ja emblemàtics pel que fa a l’organització d’activitats, com el passeig, on es concentraran els actes més familiars. El sopar, el ball, la sardinada i la cloenda tampoc faltaran aquests dies.

Presentació FM
Presentació FM