Tot a punt per Sant Jordi

Última revisió 05-04-2019 12:59
18/04/2019

La diada de Sant Jordi omplirà la plaça de Can Dachs de paradetes de llibres i roses el proper dimarts 23 d’abril. Durant tot el dia, a més, el centre del poble acollirà diverses activitats culturals: al matí, a la plaça de l’Església hi tindrà lloc l’espectacle infantil Sant Jordi Parrander i a la tarda, l’animació per a nens i nenes seguirà amb l’espectacle Zum, de la companyia La Tresca i la Verdesca.

Alumnes dels centres educatius del poble i entitats també participaran de la jornada amb diverses propostes (recital de versos solidaris, venda de roses i llibres de 2a mà, etc.). Des de les llibreries i floristeries, a més, es sortejarà un lot de productes entre les persones que comprin a la plaça.
Al vespre, des de l’Àrea d’Igualtat s’ha organitzat una activitat amb motiu de Santa Jordina: a les 20 h, a la biblioteca, la poeta Mireia Calafell oferirà un recital on, a partir dels seus poemes i de versos d’altres poetes contemporànies. , reflexionarà sobre qüestions relacionades amb el gènere i la lluita feminista.

Escola Bressol
Escola Bressol