Repintat de carrers i canvis de circulació als Tremolencs

Última revisió 06-05-2021 13:32
06/05/2021

Aquesta matinada es farà una actuació de pintura vial a la zona dels Tremolencs que s'aprofitarà fer realitzar alguns canvis en la circulació.

Es faran a l'avinguda els Tremolencs a l'alçada del carrer Cirerers. Aquest tram i fins el carrer del Pou, només serà de pujada i en un únic sentit. Per tant les persones que vingui de la part alta dels Tremolencs, per baixar al poble ho hauran de fer pel carrer del Pou i no per l'avinguda dels Tremolencs com fins ara. 

Aquests canvis es fan amb la intenció d'ordenar el trànsit en aquest barri, eliminar els punts conflictius i perillosos i millorar l'accés al centre educatiu.

A més, en les properes setmanes es faran passos de vianants,a l'inici de l'avinguda Tremolencs, cantonada carrer dels Castanyers.

Aquesta nit, també es preveu pintar diferents carrers de la zona dels polígons (Vulcà, Jacint Verdaguer, Ramon Ciurans ..), N152 i les avingudes11 setembre i Sant Esteve.

L'actuació es farà de nit per evitar afectar el trànsit rodat. Les afectacions als veïns seran mínimes perquè es farà amb una màquina amb pintura en calent (això vol dir que un cop passa la màquina, la pintura ja queda seca), que treballa entre 5-10 Km/h i que té un alt rendiment. 

Plànol canvis circulació als Tremolencs de la Garriga
Plànol canvis circulació als Tremolencs de la Garriga