Repetició del tractament pel control de la processionària del pi

Última revisió 15-12-2022 13:35
16/12/2022

La matinada de diumenge a dilluns es portarà a terme el control de la processionària en pinàcies pels greus problemes urticants i al·lèrgics que representa aquesta plaga, tant per persones com per animals domèstics.

A causa de la inestabilitat climàtica, cal endarrerir el tractament a la matinada de diumenge 18 a dilluns 19 de desembre,  o bé a la matinada de dilluns 19 a dimarts 20 de desembre. Es preveuen dos dies per assegurar fer el tractament si diumenge també plogués.

A principis de novembre es va realitzar un tractament, però va coincidir amb vent i després, s’han revisat diferents pins i en alguns s’han detectat  indicis de pre-bosses i nius d’erugues. Per aquest motiu, és aconsellable repetir el tractament per evitar tenir problemes en un futur.

OBJECTE DEL TRACTAMENT: control de la processionària en pinàcies

  • DATA: dijous 15 de desembre de 2022
  • HORARI: a partir de 24 hores
  • MATERIA ACTIVA: Deltametrin 1,5%
  • UBICACIÓ: parc dels Pinetons (només zona perimetral, no es farà ni el parc ni el bar), zona Institut Blancafort, zona esportiva Can Noguera, talús Av. Onze de Setembre, rotonda de la SATI amb zona verda del costat, zona d’autocaravanes de Can Terrers, Parc de Ca n’Illa i cementiri Nou.

La resta de pinàcies que no estan en aquest llistat i que es troben en sòl públic, es tracten amb endoteràpia.

 Els condicionants preventius per seguretat són els següents:

  • No entreu en la zona tractada fins que l’aplicació s’hagi assecat. Respecteu les zones senyalitzades.
  • Eviteu el contacte amb les pinàcies tractades durant les primeres 2 hores.
  • Per tal de minimitzar les molèsties que es puguin ocasionar, es recomana als veïns propers que durant la realització dels treballs mantinguin les finestres i portes tancades i no deixin roba ni animals domèstics en balcons o terrasses.

  Per més informació podeu consultar la fitxa del producte.

Documents adjunts