Presentació del Punt TIC a les empreses de la Garriga

Última revisió 28-11-2022 19:48
29/11/2022

L'àrea de Promoció Econòmica organitza una jornada per donar a conèixer el Punt TIC a les empreses garriguenques i presentar els serveis i l'acompanyament que els pot oferir.

La presentació tindrà lloc el dijous dia 1 de desembre de 2022, a Can Raspall, a partir de les 9.15 hores. Hi seran presents l’alcaldessa de la Garriga, Dolors Castella, i la regidora de Promoció Econòmica, Meritxell Catalan.

L'objectiu és donar a conèixer aquest equipament a les empreses i persones emprenedores per tal que el tinguin com a referent i suport en temes digitals.

L'acte de dijous seguirà aquest programa:

  • 9.15 h Acollida
  • 9.30 h Benvinguda i inici de la presentació a càrrec de l’alcaldessa de la Garriga, Sra Dolors Castella i Puig
  • 9.45 h Xerrada de SOM.TIC, a càrrec del Digital Social Innovation Manager, Rafel Nualart Barba. DST Research Area - Digital Society Technologies
  • 10.20 h Dinàmica grupal. Necessitat i reptes digitals per a les empreses.
  • 10.50 h Esmorzar-cafè Networking-Conclusions
  • 11.30 h Cloenda de la presentació a càrrec de la regidora de Promoció Econòmica, Meritxell Catalan

Les empreses interessades a assistir-hi, cal que confirmin assistència a Promoció Econòmica, a través del telèfon 930 006 246 o al correu promocio@ajlagarriga.cat.

Properament, es farà una nova sessió de presentació del Punt TIC específica per a comerços i serveis, amb un horari que s'adapti a les necessitats d'aquests agents econòmics.