Presentació de l'estudi de Can Terrers

Última revisió 26-11-2018 12:51
26/11/2018

Després d’un treball exhaustiu de 3 anys, diumenge dia 2 de desembre es presenta l’estudi arqueoconstructiu de la Vil·la Romana de Can Terrers.

El treball ha aprofundit en el coneixement de les estructures que formen el jaciment i s’han obtingut dades que permeten reinterpretar-ne la seva evolució.

La presentació, que començarà a les 11 h a la capella de Santa Maria del Camí, inclou una visita al jaciment i la degustació d’un aperitiu romà, que consistirà en una sèrie de salses i patés freds, servits en torrades de cereals, un estofat a base de llenties i castanyes, pastes amb mel i Mulsum (vi amb mel).

La vil·la romana de can Terrers, declarada Bé Cultural d’Interès Nacional, és la plasmació del poder de la Roma de fa 2.000 anys a la Garriga.

Hi podeu visitar lliurement els banys calents, passejar-vos per les sales que fa dos mil·lenis trepitjaven els seus propietaris, i també conèixer moltíssimes coses sobre un dels assentaments rurals romans més importants de Catalunya com per exemple que el vi que es feia a can Terrers es bevia a Itàlia, Egipte i Grècia.

Vil·la romana
Vil·la romana