Portes obertes "virtuals"

Última revisió 30-03-2020 21:56
30/03/2020

Els centres escolars actualitzen els webs per oferir tota la informació a les famílies que han de fer la preinscripció de cara al nou curs. 

Durant el període de confinament, i davant la impossibilitat de celebrar les jornades de portes obertes que tenien programades, escoles i instituts de la Garriga posen a disposició de la població els seus espais virtuals.

Es tracta de webs que han actualitzat i on hi han penjat tota aquella informació que consideren que pot ser útil perquè les famílies coneguin tant el seu projecte, com les seves instal·lacions i la seva manera de treballar.

A les pàgines, a més, també hi consten les dades de contacte cada centre per fer-hi arribar dubtes o consultes més específiques.

Els webs són els següents:

Escola Puiggracióshttps://agora.xtec.cat/ceippuiggracios/

Escola Pinetonshttps://agora.xtec.cat/escelspinetons/

Escola Giroihttps://agora.xtec.cat/escola-giroi/

Escola Tagamanenthttp://www.escolatagamanent.cat/

- Escola Sant Lluíshttps://www.escolasantlluis.cat/web/

- Institut Manuel Blancaforthttp://institutmanuelblancafort.cat/

Institut Vil·la Romanahttps://www.vromana.cat/

SEK Catalunyahttps://catalunya.sek.es/

ISCAThttps://www.iscat.es/

 

De moment, el Departament d'Educació ha decidit ajornar la preinscipció escolar del segon cicle d'infantil, primària i secundària fins que es pugui garantir la seva realització en condicions de normalitat.

També han quedat ajornats els exàmens de la selectivitat que s’havien de fer del 9 a l’11 de juny. Les noves dates de les proves oficials resten pendents de confirmació oficial, tot i que es preveu que es puguin desenvolupar entre el 22 de juny i el 10 de juliol.

Els centres ofereixen informació d'interès a les famílies.
Els centres ofereixen informació d'interès a les famílies.