Participa a Joves in da street!

Última revisió 06-05-2021 12:37
07/05/2021

La Garriga, l'Ametlla del Vallès i el Figaró organitzen un concurs per a joves de dibuix i fotografia sobre el desconfinament.

El concurs vol commemorar l'esforç i suport dels i les joves durant la situació de pandèmia i, sobretot, durant el confinament. Per això, la temàtica és el confinament, el desconfinament i les restriccions (o la nova normalitat).

El concurs s'adreça a joves d'entre 13 i 29 anys empadronats a la Garriga, l'Ametlla o el Figaró. Cada participant podrà lliurar una única obra. Hi haurà una sola obra guanyadora per cada categoria i amb totes les seleccionades es farà una exposició itinerant als tres municipis. Les obres es poden presentar fins al 31 de maig i el veredicte tindrà lloc el dia 5 de juny.

Podeu consultar les bases i inscriure-us en aquest enllaç.

"Joves in da street" és la culminació del projecte "Joves in da jaus", en el qual van col·laborar joves de la Garriga, l’Ametlla del Vallés i Figaró-Montmany, juntament amb el suport dels i les educadores dels espais joves dels tres municipis. Es va crear un programa d’activitats (tallers, xerrades, concerts, cursos...) per poder oferir, en format gratuït i en línia, recursos per a les persones joves durant el confinament.

Concurs
Concurs "Joves in da street"