Obertes les inscripcions per a l'activitat "La collita d'olives i la fabricació d'oli a la Garriga"

Última revisió 14-11-2013 14:20
05/11/2013

Després de l’èxit de la verema popular celebrada el passat setembre, el projecte La Garriga Rural segueix endavant i el proper 30 de novembre porta una nova activitat al municipi, aquesta vegada sota el nom “La collita d’olives i la fabricació d’oli”.


Aquesta nova proposta convida tothom que hi estigui interessat a una collita d’olives i una demostració de la seva posterior premsada. L’activitat és gratuïta i s’adreça a un públic familiar. Per apuntar-s’hi cal enviar un correu a patrimoni@ajlagarriga.cat abans del dia 26 de novembre, ja que les places són limitades.

L’activitat “La collita d’olives i la fabricació d’oli a la Garriga” començarà a les 9 del matí a Can Violí, des d’on les persones es traslladaran a peu fins a un camp d’oliveres. Un cop recollides les olives, hi haurà un esmorzar popular a càrrec de Pep Salsetes.

El mateix dia a la tarda, a partir de les 17 hores, es farà la demostració d’una premsada d’olives i s’organitzarà la xerrada “Les oliveres i els seus olis”, a càrrec de Juan Francisco Hermoso, investigador de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA).

 

oli
oli