Nou llibre disponible al Centre de Documentació Històrica

Última revisió 23-11-2021 13:52
24/11/2021

"Els Suñol i la Garriga. Una petita història per reviure l'oblit" és la història de les famílies Suñol i Carner i el seu testimoni del fenomen de l'estiueig burgès.

Explica la vivència entrellaçada d'aquestes dues famílies i la seva relació amb la Garriga. Provinents de la burgesia barcelonina, estiuejaven al poble i, per tant, expliquen, des de dins, la vida i l’impacte de l’estiueig burgès al municipi.

Aquest llibre intenta reviure la història de la Garriga, enllaçada amb la d’una família de la burgesia catalana que hi ha fet arrels. El relat comprèn un llarg període de temps –uns 140 anys– que abasta fins als nostres dies i que té com a rerefons esdeveniments succeïts en un entorn més ampli.

Es tracta d'una autoedició de l'autor, Alfons Carner i Suñol, dedicada a amistats, parents o familiars de les noves generacions i gent de la Garriga en general, tot i que és interessant per a un públic ben ampli. L'edició, molt curosa, ha comptat amb el disseny i maquetació de Judit Coma i les il·lustracions de Jordi Vila Delclòs.

Podeu trobar Els Suñol i la Garriga, al web del CDH.

Portada del llibre
Portada del llibre