Neix una entitat cultural per promoure l'art visual local

Última revisió 10-04-2024 11:24
12/04/2024

Mirada la Garriga es presenta aquest divendres al vespre, a la Fundació Fornells - Pla i Conxa Sisquella.

Neix una nova entitat cultural al municipi: Mirada la Garriga, una associació que neix amb l'objectiu de fomentar i promoure l'art visual a la comunitat local. Amb un compromís ferm en el desenvolupament cultural i artístic del poble, l'associació busca crear una plataforma vibrant i dinàmica per a artistes emergents i consolidats.

Les arts visuals son un conjunt de llenguatges que comparteixen la característica de ser percebudes a través de la vista. Aquestes disciplines conformen el nucli de la missió de Mirada la Garriga i juntament amb la creació d'espais d'exposició, tallers oberts i altres iniciatives, l'associació aspira a donar visibilitat a l'obra dels artistes locals i a promoure el diàleg creatiu entre els membres de la comunitat. 

Els seus objectius claus inclouen fomentar la col·laboració i la creació de sinergies entre artistes locals, establir-ne un cens, disposar d’una sala d'exposicions dinàmica i accessible per al públic i organitzar tallers oberts per permetre una interacció directa entre artistes i el públic interessat.

L'entitat es presenta aquest vespre, a les 19 hores, a la Fundació Fornells - Pla i Conxa Sisquella.