Necessites mascaretes de protecció?

Última revisió 21-04-2020 12:20
17/04/2020

L’Ajuntament te'n porta a casa!

Les persones que necessitin aquestes mascaretes (que no són homologades) poden demanar-les directament a l’Ajuntament a través d’aquest formulari.

Només cal que hi indiquin quina quantitat en volen (com a màxim 3), així com el seu nom i cognoms, l’adreça i un telèfon de contacte. Un cop el consistori en rebi les dades, l’equip de repartiment – integrat per personal municipal- es desplaçarà als domicilis que hagin fet la sol·licitud per lliurar-los el material, en els dos dies laborables següents a la petició.

Les mascaretes de protecció que distribueix l’Ajuntament han estat elaborades per la xarxa solidària del municipi, que treballa des de fa setmanes en la creació de material de protecció, així com en la seva desinfecció i repartiment. Cal que la gent abans d'utilitzar-les, les netegi tal i com s'explica al full d'instruccions.

Aquesta setmana des del consistori ja s’han enviat mascaretes als domicili del poble. Amb aquesta nova acció, en què es proporcionen màscares a demanda a través del formulari virtual, es vol assegurar que tothom que en necessita té mascaretes al seu abast.

Un equip de repartiment distribueix les mascaretes.
Un equip de repartiment distribueix les mascaretes.