Mobles per a botigues amb segell EMAD

Última revisió 20-03-2023 15:01
24/03/2023

L'alumnat de Creació d’Objecte i Moble de l’EMAD comença la construcció dels mobles expositius per als comerços de la Garriga en la segona edició d'aquest projecte.

Un cop superades les fases d’ideació i desenvolupament dels plànols, l’alumnat de Creació d’Objecte i Moble ha començat la construcció dels mobles expositius per als comerços de la Garriga.

Aquesta col·laboració amb les botigues es porta a terme per segona vegada gràcies al nivell assolit per l’alumnat de segon del curs passat. Propostes innovadores que s’ajustaven a les necessitats de cada establiment tenint en compte la sostenibilitat dels materials i la qualitat estètica de la proposta. Es van presentar el juny passat en la Ruta de disseny dins de l’EnGarriga’t.

Enguany hi participen l’Escola Els Pinetons, La casa de l’ànima, Terracota Garden Center, Can Grau, Punt Creatiu, Fleca 158 i la llibreria Strogoff.

És un projecte amb el Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la Garriga a través del programa CooperArt d’innovació i transferència de coneixement del Departament d’Educació, a partir de l'acord que s'estableix per desenvolupar projectes que generin valor educatiu i professional i reverteixin en el municipi de la Garriga.

El cicle formatiu de grau mitjà de Creació d’Objecte i Moble, COM de l’EMAD té com a objectiu formar a futurs dissenyadors. Se centra a transmetre el procés de disseny necessari per crear un objecte o un moble on la fusta és el material per excel·lència.

És un cicle que fa de trampolí cap al disseny de producte, d’interiors, escenogràfic... o cap qualsevol altra disciplina de disseny perquè aporta a l'alumnat una mirada transversal i polivalent.