Més de 20.000 visitants a la Fira de la Botifarra

Última revisió 11-03-2020 22:45
10/03/2020

S’hi serveixen més de 5.000 tastos, 500 entrepans i més de 100 esmorzars de forquilla.

En un cap de setmana especialment assolellat, la Fira de la Botifarra va registrar una molt alta afluència de públic, que va gaudir de les més de 40 activitats programades per l’esdeveniment.

D’entre les persones visitants, hi destacava sobretot el públic d’entre 35 i 44 anys (33%) i d’entre 45 i 54 anys (24%). Per a més de la meitat de visitants, aquesta era la primera la vegada que venien a la Fira de la Botifarra. La majoria va venir a la fira en parella (més del 50% del total) o acompanyada de les seva família (més del 40%).

Les dades demostren, també, que a banda del públic local -que representava un terç del total-,  l’esdeveniment va atreure sobretot públic procedent de Barcelona, l’Àrea Metropolitana i la comarca del Vallès Oriental.

L’activitat va ser constant des de dissabte al matí fins a diumenge al migdia, tant a les demostracions com als tallers infantils, les xerrades, els tallers de divulgació, els espectacles i la zona gastronòmica. Els tasts de cerveses i de formatges, una de les novetats d’aquesta 9a edició, van tenir una molt bona acollida.

Des de l’Ajuntament, pendents encara de disposar de les dades estadístiques definitives i de fer una avaluació de l’edició d’enguany, de moment se’n fa una valoració molt positiva.

També es recorda a la gent que va gaudir de les propostes gastronòmiques del ButiTast que pot demanar la devolució de l’import restant – en el cas que els n’hagi quedat- dels seus braçalets cashless. Aquesta operació es pot fer, directament, al web firadelabotifarra.cat.

Fira de la Botifarra
Fira de la Botifarra