L'escola Els Pinetons celebra el seu 25è aniversari

Última revisió 19-05-2014 14:15
20/05/2014

L'escola Els Pinetons celebrarà els seus 25 anys el proper 31 de maig amb una gran festa. Capgrossos i gegants, actuacions d’alumnes de l’escola, un gran sopar, pel qual es pot comprar tickets fins el dia 23, i un final de festa amb ball són algunes de les propostes d'aquesta jornada que començarà a 17.30 h.

L'escola Els Pinetons es va obrir el 27 de novembre de 1988 amb vocació creativa, innovadora i d’educació comprensiva.

Molts són els projectes que han marcat el centre i, al llarg d’aquestes dues dècades i mitja de caminar. L’Escola els Pinetons ha estat dins les Escoles Associades a la Unesco, Agermanada amb el poble de Chiapas, Escola Verda i centre pilot d’estalvi energètic, escola formadora de docents en pràctica, escola col·laboradora amb Ràdio Silenci…

Segons la direcció, "ara, vint-i-cinc anys després, la il·lusió no només resta intacta sinó constantment renovada i encarada al futur. Continuen vigents molts dels projectes inicials (l’hort escolar, la bassa, els aquaris, els jardinets,…) i se’n van incorporant de nous perquè l’Escola Els Pinetons de la Garriga no només ha estat sempre ajudant a créixer, sinó que s’ha reinventat continuament: bona prova d’això és, per exemple, la creació d’una entrada sobre la història i evolució d’aquest centre educatiu a la mateixa Viquipèdia".

Cartell 25 anys
Cartell 25 anys