L'EMM celebra la setmana de Santa Cecília

Última revisió 18-11-2022 14:27
21/11/2022

L'Escola Municipal de Música celebra aquesta festivitat musical amb activitats a les aules i d'altres obertes al públic, al llarg de tota la setmana.

Aquest any, en motiu del 125è aniversari del naixement de Manuel Blancafort, les activitats giren a l'entorn d'aquest compositor garriguenc. 

Així, a més de les activitats especials a les aules del centre, l'EMM participa en diverses activitats pel poble. 

D'una banda, el Cor Jove ja va participar al Concert de Corals de Santa Cecília a l'Església de Sant Esteve, el divendres 18 de novembre.

D'altra banda, en col·laboració amb el departament d'Acció Social de l'Ajuntament, s'ofereix un taller de cercle de percussió, Música per a la gent Gran, a càrrec del professor de l'EMM Pau Gimeno, el 22 de novembre al matí a Can Luna.

A més, el quartet de violoncels de l'EMM, format per alumnat de l'Institut Manuel Blancafort , col·labora en els actes de Santa Cecília d'aquest institut amb un Concert a l'entorn de Manuel Blancafort.Oferiran dues sessions per l'alumnat de 1r i 2n d’ESO, el dimarts 22 de novembre. A les 19 hores, a l'Auditori, la sessió serà oberta al públic.