La Garriga viurà el Corpus del 13 al 22 de juny

Última revisió 16-06-2014 12:52
05/06/2014

La Festa per excel·lència de la Garriga, el Corpus, arriba el proper 22 de juny carregada de novetats. Una de les novetats d’aquest any és el concert inaugural, que sota el títol de “Corpus imaginari” donarà el tret de sortida a la programació el proper 13 de juny.

A més, s’amplien les activitats paral·leles i es reorganitzen les visites al patrimoni del municipi, que seran guiades cada trenta minuts. Una altra de les novetat és la cursa Colors Corpus Run. Aquesta competició, que es farà pels carrers on s’instal·laran les catifes, acabarà amb una batalla de colors amb pigments Holi entre participants i vianants.

Com en els darrers anys, la programació va més enllà de la Diada i són moltes les entitats i associacions que realitzen les seves propostes durant els deu dies previs a la Festa.
Entre aquests actes, destaquen la trobada de gegants que celebrarà enguany els 25 anys de l’entitat, els concerts i exhibicions,i els concursos. També es torna a incorporar la jornada castellera, que anirà a càrrec dels Xics de Granollers i els castellers de l’Alt Maresme.

La Diada
Durant la diada de Corpus es confeccionaran 29 catifes, dos altars de flors, les fonts de l’Ou com balla i el mural del barri de Dalt. Aquest any, els establiments comercials tornaran a obrir i, d’aquesta manera, augmentaran la seva presència a la festa.

Com és habitual a la Garriga, les catifes estaran fetes amb elements vegetals, en especial clavells i flor de ginesta però també xiprer, terra i esclòfia d'arròs. Entitats, escoles i els veïns dels carrers són els encarregats de fer les estores florals amb la col·laboració de tothom qui hi vulgui participar. En total, uns 20.000 visitants acostumen a passar per la Garriga per Corpus.

Els actes de Corpus es poden consultar al document adjunt i al web de l’associació de Corpus, així com a les xarxes socials de twitter (@ajlagarriga) i facebook.

Vídeos

Corpus 2013 a la Garriga

VOTV - La Garriga torna a vendre domassos per decorar carrers per Corpus

Corpus la Garriga 2010

CORPUS , LA GARRIGA, 2013 Clip0

L'ou com balla

Festa del Corpus La Garriga 2012

Swing corpus La Garriga 2013. Vol. 2