La Garriga es prepara per un Sant Jordi ple d'activitats

Última revisió 23-04-2018 11:39
18/04/2018

En la diada del 23 d’abril,  les activitats per a tots els públics acompanyaran les parades de roses i llibres. També s’han programat tallers i espectacles pels dies previs.

Per anar escalfant motors, el dijous 19 d’abril, els Gospel Joy ofereixen un concert benèfic a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música. Serà a les 21.15 h, i enguany anirà en benefici de l’Associació Autisme la Garriga.

Divendres 20 d’abril a la tarda, la biblioteca Núria Albó celebra la seva Revetlla de Sant Jordi amb un taller infantil: ‘Màscares de Sant Jordi’. Serà de 17.30 a 18.30 h, a càrrec d’Activijoc. Les places són limitades i cal inscripció prèvia. A les 19 h, serà el torn de l’espectacle ‘Màgia entre llibres amb Enric Magoo’.

I al vespre, a les 21 h, arribarà el moment de la música, amb el concert de Rock’n’Roll a càrrec dels Blue Moon Boys, banda rockabilly que ens transportarà directament als anys 50.

Diada de Sant Jordi

Dilluns 23 d’abril, la plaça de Can Dachs s’omplirà de roses i llibres amb les tradicionals parades de Sant Jordi.

A les 10.30, a la plaça de l’església, la companyia Deparranda oferirà ‘Triacontes’ dins del cicle Hora del Conte i de 12 a 13.30 h, ‘Regalem poemes’, a càrrec dels alumnes de 1r de batxillerat de l’Institut Vil·la Romana. Ràdio Silenci també serà present amb el seu programa en directe, a partir de les 13 h.

I a la tarda, no us perdeu les portes obertes del Taller d’infants de l’EMAD ‘Vine i construeix el teu castell’, de 17 a 19 h.

A la plaça de l’Església, a partir de les 17 h, els més joves poden passar per l’Espai Chill que s’hi muntarà, amb llibres i còctels sense alcohol, treure el cap per la Taula informativa de Joventut, o dir la seva a través del ‘Micro obert, expressa’t!’. Pel petits, també hi haurà un taller de maquillatge i animació infantil amb la Cia. Xiula.

Finalment, s’hi farà el lliurament de premis del II Concurs de Relats, emmarcat en la campanya ‘Trencant Murs, Obrint Pas’, a càrrec de la Garriga Societat Civil

Passada la diada, el dijous 26, a les 20 h, a la Biblioteca Núria Albó, tindrà lloc el recital poètico-musical ‘Tot sembla tan senzill’, amb poemes de Montserrat Abelló musicats per Celeste Alías.

I us recordem que fins el 27 podeu entregar el dibuix per al concurs de dibuix ‘Dibuixa el Castell de Sant Jordi’.