La Garriga dóna la benvinguda al Nadal amb la Festa de la Llum

Última revisió 29-11-2018 12:29
29/11/2018

Un any més, la Festa de la Llum, dissabte 1 de desembre, donarà el tret de sortida a les activitats de Nadal a la Garriga.

Enguany, com a novetat, la festa serà itinerant, amb l’espectacle Sabor, del grup Sound de Secà, que recorrerà els carrers amb música i ball, a partir de les 17.30 h. La sortida serrà al carrer Banys, cantonada amb Anselm Clavé. Després, a la façana de l’Ajuntament es farà un espectacle de projecció d’imatges (mapping), que donarà pas a l’encesa de llums, a les 19.15 h. També hi haurà la tradicional xocolatada.

Aquest mateix dia, es faran tallers de construcció de tions a la plaça de Can Dachs (de les 10 a les 13.30 h i de les 15.30 a les 18 h).

Més actes nadalencs

D’altra banda, la Fundació Maurí també prepara la seva festa de Nadal per aquest dissabte. Començarà a les 17.30 h i amb l’encesa del pessebre amb El Cant dels Ocells i el concert Clavell al balcó, a càrrec de Cecília Reguero (flauta travessera) i Tais Costa (violoncel) amb peces de Morera, Toldrà, Falla, N. Freixas, Orfila, Ruera, Blancafort, Debussy i Granados. També es farà una xocolatada i es podrà visitar la casa-museu.

A l’Auditori, a més, s’oferirà el Concert de Brandenburg n. 3, de Bach, a càrrec de l’Escola de Música Virtèlia Barcelona, sota la direcció de Ferran Saló, i amb la col·laboració de l’EMM Josep Aymerich de la Garriga, l’Escola de Música Joan Valls de Caldes de Montbui i l’Escola de Música de Cardedeu. Serà a les 20 h.

Diumenge 2 de desembre continuen les activitats nadalenques a la Garriga, amb la VIII Fira de Nadal del Barri de Dalt. La trobareu de 10 a 20 h i comptarà amb la visita del Pare Noel, tallers infantils i una xocolatada solidària amb La Marató de TV3.

Documents adjunts