La Borsa d'Habitatge, en funcionament

Última revisió 05-04-2019 14:33
17/04/2019

Les persones que tinguin un pis buit a la Garriga i que el vulguin posar a lloguer ja poden gaudir dels avantatges de la Borsa d’Habitatge. Per contactar-hi només cal que s’adrecin a l’Àrea d’Habitatge de l’Ajuntament, on en rebran tota la informació.

Posar una casa o un pis a lloguer a través d’aquest servei dóna dret, entre d’altres, a una assegurança gratuïta multirisc, a una assegurança de defensa jurídica en cas d’impagaments i a un seguiment de les obligacions contractuals de les dues parts signants, amb assessorament jurídic i tècnic. També garanteix un règim de cobertures de cobrament de les rendes de lloguers, la tramitació gratuïta dels serveis oferts i a mediació en cas de conflicte. Si cal, també es preveu l’acompanyament en la tramitació de la cèdula d’habitabilitat i el certificat energètic.
L’objectiu de  la Borsa d’Habitatge és incrementar l’oferta de lloguer a preus moderats al poble. La iniciativa compta amb el suport de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya i el Consell Comarcal del Vallès Oriental.

Rober
Rober